APCOA PARKING Belgium gaat voor duurzamer parkeren in Brussel

/laatste-nieuws/artikel/apcoa-parking-belgium-gaat-voor-duurzamer-parkeren-in-brussel1/

APCOA PARKING Belgium en Continental Car Parks slagen hun handen in elkaar om parking UZ Brussel uit te breiden en te voorzien van duurzame energie. Zo zal de uitbreiding van P1 zorgen voor een extra 400 parkeerplaatsen. 

Door twee extra verdiepingen toe te voegen aan de bestaande parking is het mogelijk om een aanzienlijk aantal extra parkeerplaatsen te voorzien. Daarnaast zal er ook een fietsenstalling voorzien worden.

Groene energie

Op het dak van de parking zullen zonnepanelen geplaatst worden die het mogelijk maken om in de toekomst de parking bijna energieneutraal te laten functioneren. De bestaande gevel wordt eveneens aangepast, zodat deze aansluit bij het nieuwe gedeelte. Het volledige gebouw zal daardoor een moderne en duurzame look krijgen.

Parking in bloei

De uitbreiding van P1 is al de derde bouwopdracht die Continental Car Parks uitvoert voor APCOA PARKING Belgium. De enorme groei zorgde in 2008 al voor een tekort aan parkeerplaatsen. Toen werd de eerste laag van de parking gebouwd. In 2015 werd het parkeerdek verder uitgebreid met een extra verdieping.

Met het zicht naar de toekomst en vanwege de toenemende groei zal de derde bouwopdracht een verdubbeling van het aantal verdiepingen realiseren.

Terug