We beheren het parkeren.

Onze parkeerbeheerdiensten zijn onderverdeeld in parkeerbeheer voor parkeergarages, ondergrondse parkeergarages, parkeergarages met meerdere verdiepingen en parkeerhandhaving. Met meer dan 40 jaar ervaring in het beheren van parkeergarages in 12 verschillende landen hebben we lokale kennis, de organisatorische vaardigheden en de technologie om uw inkomsten te vergroten, uw profiel te verhogen en uw eigendom te beschermen. 

 

Parkeerbeheer dat past bij het milieu.

Hoe consumenten uw parking gebruiken, bepaalt hun parkeerbehoeften. In een winkelcentrum kunnen klanten enkele uren parkeren. In een hotel of treinstation kan dit enkele dagen of zelfs weken zijn. We leveren oplossingen voor parkeerbeheer die passen in de omgeving.

 

Meer dan alleen een barrière.

APCOA PARKING gaat over meer dan alleen het toewijzen van parkeerplaatsen. We bieden een uitgebreide selectie van ondersteunende diensten aan waaronder oplossingen voor online marketing, e-commerce en parkeerbeheer, beheer van reclamecampagnes en controle van kosten en opbrengsten. 

 

We regelen de verkeerflow.

We leveren ook innovatieve oplossingen voor verkeersbeheer waardoor congestie en wachttijden worden verminderd in gebieden met veel verkeer zoals stadscentrums en evenementen. Onze oplossingen voor verkeersbeheer maken gebruik van dezelfde geavanceerde technologie als ons parkeerbeheer dat ervoor zorgt dat u nauwkeurig het verkeer van snel bewegende omgevingen kunt analyseren.

 

Wij innoveren.

Onze expertise op het gebied van verkeer- en parkeermanagement is van onschatbare waarde bij het identificeren van gebieden voor operationele of technologische verbetering. We hebben gloednieuwe verkeersbeheersystemen ontworpen en geïmplementeerd voor enkele van de grootste en drukste klanten ter wereld.

 

We concurreren nooit met de van parking eigenaar.

APCOA PARKING biedt deskundige parkeerbeheer- en verkeerscontrolediensten aan particuliere vastgoedeigenaren, investeerders en openbare instellingen. Wij bezitten geen land of eigendom en concurreren nooit met eigenaars.

Als een lease houder bij elke parkeerplaats die we beheren, zijn we volledig onafhankelijk en objectief. Verder zijn we ook in staat om processen en diensten te ontwerpen die de winst van onze partners en klanten verhogen.

 

We weten hoe.

We hebben kennis en ervaring opgedaan met parkeerbeheer in 12 verschillende landen. Onze regionale managers gebruiken hun lokale kennis om marketing- en serviceplannen voor parkeergarages en vastgoedeigenaren in heel Europa te ontwerpen.

Elke APCOA PARKING-oplossing is op maat gemaakt en gebasseerd op solide analyse en planning. 

 

Wij voegen waarde toe aan uw parkeervoorstel.

Onze uitgebreide services waaronder straatparkeren, consultancy en adverteren voegen waarde toe aan het pakket dat u uw klant biedt. Beheer uw inkomsten, bescherm uw investering en doe meer met uw ruimte: allemaal beheerd door APCOA PARKING.

 

Parkeerbeheer dat past bij de omgeving.

Hoe consumenten uw bezit gebruiken, bepaalt hun parkeerbehoeften. In een winkelcentrum kunnen klanten enkele uren parkeren. Bij een hotel of treinstation dan dit enkele dagen of weken zijn. We leveren oplossingen voor parkeerbeheer die passen in de omgeving.

 

Ervaring in elk segment.

We beheren parkings in luchthavens, stadscentra, shoppingcentra, beurzen, hotels, ziekenhuizen en Park and rides. Met ervaring in elk van bovengenoemde segmenten zijn wij perfect in staat om de winsten te maximaliseren, uw bezit en uw parkeergebruikers te beschermen en om een meer betrouwbaar management te leveren voor uw budget.

 

Van nieuwe ontwikkelingen tot bestaande bezittingen, wij beheren beter. 

We analyseren elke locatie uitgebreid om zo een stabiel operationeel concept te ontwikkelen voor uw parking. Onze analisten en tarief ontwerpers kijken naar de fysieke locatie van de parking, de personen die deze zullen gebruiken, de administratie, onderhoud en de ondersteuning die u nodig heeft om uw klanten voortdurend een uitstekende service te kunnen leveren.

 

Voor nieuwe ontwikkelingen, kan u ons betrekken bij de ontwerpfase zodat uw pand vanaf de openingsdag efficiënt draait. In bestaande panden verhogen wij uw rendement door gebruik te maken van dezelfde state-of-the art analyses en ontwerp.

 

Analyse en marketing helpen de inkomsten van uw parking te verhogen.

Een succesvolle parking is een product dat beantwoordt aan de noden van de gebruikers: gemak, waarde, veiligheid en toegankelijkheid. We onderzoeken voortdurend de markt om te verzekeren dat uw parking altijd de beste service verleend. 

We vermarkten actief uw parking om meer klanten aan te trekken en gebruiken state-of-the-art controle en toegang technologie om de parkeerervaring te verbeteren en vertrouwen in uw merk op te bouwen.

 

Inkomsten- en kostenbeheer.

Succesvol parkeermanagement is meer dan alleen controle van toegang. We managen uw inkomsten en kosten tot het laatste cijfer om zo maximale rendementen te halen uit uw parking.

Uw parkeerproduct wordt geanalyseerd voor de kerndoelgroep waarbij tarieven worden vastgesteld voor een optimale prijsstelling. Inkomsten stijgen door gerichte advertenties en door de toevoeging van nieuwe sales kanalen.

Kosten worden gereduceerd door gebruik te maken van state-of-the-art technologie, geoptimaliseerde processen, groep synergie en door continu te verbeteren en te innoveren.

 

Flexible contracten

Kies het parkeerbeheercontract dat het beste bij u past en geniet van de voordelen van een eenvoudige, flexibele maar vooral winstgevende samenwerking. We maken een contract afgestemd op uw noden: van vaste lease tot een combinatie van vaste lease en return lease tot beheercontracten op basis van een vergoeding.

VOORDELEN

  • Expert parkeerbeheer in 12 landen
  • Maximaliseer uw parkeerwinsten
  • Flexibele contracten
  • Duurzaam parkeren
  • Lease dienst

Producten voor gebruikers van parkings


Meer dan een parkeerexploitant

Als u naar ons portfolio kijkt, ziet u dat we beschikken over meer dan 40 jaar ervaring in de parkeerindustrie.

Kernproducten: