Parkeren in Antwerpen | APCOA

Parkeren in Antwerpen

Zoekt u een parkeerplaats in Antwerpen? APCOA heeft verschillende parkeergarages in Antwerpen die dicht bij het stadscentrum liggen. Dit maakt het mogelijk om uw auto te parkeren en uw bestemming binnen 5 minuten stappen te bereiken.

Al onze parkeergarages zijn uitgerust met camera's, om de veiligheid van u en uw auto te garanderen. Tevens is er personeel ter plekke aanwezig om u verder te helpen indien u parkeerproblemen ervaart.

Wilt u meer informatie over een parkeerplaats? Klik dan op de gewenste locatie in onderstaande lijst.

 

Antwerpen Den Tir

Sluit vandaag: 20:00, Overdekte parkeergarage

  
per uur vanaf  1,80
Antwerpen Sint-Jansplein

Hele dag geopend, Ondergrondse parkeergarage

 
per uur vanaf  2,30
Antwerpen t Zuid

Hele dag geopend, Ondergrondse parkeergarage

   
per uur vanaf  3

Antwerpen

APCOA beheert verscheidene parkings in Antwerpen en bedient zowel het stadscentrum als de voorsteden. Veel van onze Antwerpse locaties liggen vlakbij belangrijke toeristische trekpleisters en culturele hotspots.

Zo bent u slechts enkele minuten wandelafstand verwijdert van het Justitiepaleis wanneer u uw auto parkeert in parking 't Zuid.

Houdt u meer van shoppen? Parkeer dan in de overdekte parkeergarage Den Tir naast shoppingcenter Den Tir.

Of wenst u iets te eten in het centrum van Antwerpen? Laat uw auto dan achter in de ondergrondse parking van het Sint-Jansplein op wandelafstand van het stadscentrum.


Antwerpen is de op een na grootste stad van België en volgens sommigen ook de mooiste. Deze pittoreske bestemming verleidt bezoekers met een spectaculair centrum waar kasseiwegjes zich tussen de grote, barokke gebouwen slingeren.

Antwerpen heeft ook de grootste haven van het land. Dankzij haar benijdenswaardige ligging aan de Schelde heeft Antwerpen rechtstreeks toegang tot de Noordzee en is de haven uitgegroeid tot een van de grootste scheepsbestemmingen ter wereld.