Wij geven om veiligheid.

We doen er alles aan om onze garages en parkeerterreinen veilig en gemakkelijk in gebruik te maken. Onze medewerkers zijn getraind en gekwalificeerd op het gebied van veiligheid op de parking en krijgen de gelegenheid om te leren en te groeien in hun loopbaan. Bovendien is er personeel aanwezig op elke parking zodat wij u steeds ten dienst kunnen zijn.

 

Wij geven om de toekomst

APCOA PARKING denkt al aan morgen. Als een bedrijf dat zich bezighoudt met verkeers- en parkeerbeheer, hebben we het gevoel dat we op een duurzame manier moeten opereren en onze kennis en middelen moeten investeren in het verminderen van negatieve effecten van zwaar verkeer op onze wegen.

 

Vermindering van vervuiling door verkeersregeling.

We werken nauw samen met steden om parkeerproblemen, die vaak veroorzaakt worden door bestuurders die op zoek zijn naar een parkeerplaats, te verminderen. We bieden ook duidelijke, consistente borden om chauffeurs snel naar parkeergarages te leiden die beheerd worden door APCOA PARKING Belgium.

 

Vermindering van vervuiling door technologie.

APCOA PARKING zet zich in voor het stimuleren, ontwikkelen en implementeren van nieuwe technologieën voor het verminderen van vervuiling. Zo hebben we laadplekken voor elektrische auto's geïnstalleerd in veel van de parkeergarages en terreinen die we beheren. 

 

Vereenvoudig het leven van uw klanten.

We doen er alles aan om nieuwe manieren te vinden om energie te besparen, een betere service aan uw klanten te bieden en contact te maken met de lokale gemeente/stad. Wij bieden sociale sponsoring, gemeenschapsinvesteringen en servicepakketten aan die bedoeld zijn om regelmatige gebruikers van de parking te bevoordelen.

Onze tweevoudige benadering van maatschappelijk verantwoord ondernemen en duurzaamheid verhoogt de waarde van uw bedrijf en uw eigendom.