We zijn uw parkeermanager.

Met meer dan 40 jaar ervaring in parkeermanagement heeft APCOA PARKING een uniek aanbod ontwikkeld. We hebben onze ervaring in het runnen van parkings en evenementparkeren in 13 landen gebruikt om servicepakketten te ontwikkelen die u in staat stellen uw klant op de eerste plaats te zetten.

We innoveren in parkeer- en verkeerstechnologieën, we ontwerpen parkeersystemen gericht op uw klanten en we integreren on- en offline services en reclame zodat u het beste rendement uit uw investering kan halen.

We zijn meer dan enkel parkeerwachters en slagboomtechniekers. Wij zijn de geschikte partner om uw parkings te laten groeien, ze meer inkomsten te doen genereren en te laten beantwoorden aan de noden van de klant.

 

U bent onze partner.

APCOA PARKING doet vele dingen - parkeermanagement, parkeerhandhaving, event-management, online reserveren van parkeerplaatsen - maar er is één thema dat al deze dingen bindt. U. Als eigenaar van de parkings die we beheren zijn het uw belangen die we ter harte nemen.

Dit doen we door onze opdracht veel ruimer te bekijken dan enkel parkeermanagement. Onze analysten en marketeers zijn continu op zoek naar wat uw klanten willen, zodat we u kunnen helpen hen dit te bieden. En omdat we geen gronden of eigendommen in bezit hebben, komen we nooit in concurrentie met u.

U bent onze enige focus, en uw belangen zijn onze belangen.

 

We werken in 13 landen.

APCOA PARKING beheert parkings in 13 landen, voor private eigenaars en publieke organisaties. We gebruiken lokale kennis en klantenonderzoek om passende tarieven en aanbiedingen te bepalen voor elk gebied die passen binnen de regelgeving van dat land. 

 

We werken in alle soorten parkings.

We leveren volledige beheersservices voor bovengrondse parkings, parkings met meerdere verdiepingen, ondergrondse parkings en tijdelijke inrichtingen. Onze belangrijkste diensten omvatten event-management, corporate parkeren, privaat parkeren en parkeerhandhaving in opdracht van lokale besturen. 

 

We bieden meer dan enkel parkeermanagement.

Onze service is anders. APCOA PARKING  biedt meer dan enkel parkeermanagement. We beheren uw kosten en inkomsten. We beheren uw reclame, zowel on- en offline. We moedigen samenwerkingen aan met ondernemingen die kunnen profiteren van advertentieruimte op uw eigendom.

We beheren de flow van taxis op enkele van de grootste luchthavens ter wereld. We ontwikkelen zelfs nieuwe technologieën en software om verkeer- en parkeermanagement makkelijker te maken.

 

Onze mensen zorgen voor oplossingen.

Het APCOA PARKING merk is gebouwd op expertise en innovatie. Onze medewerkers hebben de ervaring, kennis en creativiteit om het idee wat een parkeeroperator kan doen continu te verruimen.

Hun lokale kennis is de kern van onze dienstverlening. Hun expertise geeft vorm aan ons aanbod en de technologische vooruitgang die we boeken. Respectvolle interactie met elkaar is onze eerste prioriteit. Dat is hoe we onze medewerkers en onze contractuele partners behandelen.

 

APCOA PARKING Internationaal