We zorgen voor groei.

40 jaar ervaring in het beheren van parkings in 12 Europese landen heeft ons de tijd en de kans gegeven om een reeks operationele services, advertentie- en marketingtools te ontwikkelen. APCOA PARKING zorgt ervoor dat parkings winstgevend zijn, en doet uw investering groeien via proactieve marketing. 

 

12 landen. Eén marktleider.

Het is niet toevallig dat APCOA PARKING Europa's nummer één is. Onze experten in 12 Europese landen hebben innovatieve producten en diensten ontwikkeld en blijven deze verder ontwikkelen om aan de specifieke regionale noden van klanten tegemoet te komen.

We gebruiken gestandaardiseerde parkeeruitrusting en IT hard- en software om schaalvoordelen te genereren. Onze internationale ervaring in combinatie met kennis van de lokale markt resulteert in parkeerproducten die bruikbaar zijn voor de klant en een betrouwbaar rendement bieden aan de investeerder.

 

Uw winst is onze bezorgdheid.

We exploiteren geen parkings in de enge betekenis van het woord – wel beheren we elk aspect van de parkeerdiensten die u uw klant biedt. APCOA PARKING beheert uw kosten en inkomsten, ontwerpt en implementeert marketingcampagnes, en zoekt partners om uw eigendom maximaal te doen renderen (bv. van advertentiemogelijkheden tot winkels en dienstverleners).

Op die manier genereren we een maximale return on investment- en omdat we nooit eigendom hebben (we runnen enkel geleasde parkings) komen we nooit in conflict met uw belangen. 

 

We zijn een zekere gok.

APCOA PARKING is een prima investeringsmogelijkheid met dank aan onze marktpositie, groei en financiële stabiliteit. We zijn de Europese martkleider in parkingbeheer, met meer dan 7.400 parkings in 12 landen.

We zijn al 40 jaar gestaag gegroeid en houden onszelf financieel stabiel door centrale aankoop en een divers portfolio aan parkings en services.  

 

We zijn de perfecte match voor uw klanten.

We verkopen geen standaard parkeermanagementservice. Elke operationele oplossing, marketingcampagne en advertentie-opportuniteit is op maat ontwikkeld naar wens van de klant.

APCOA PARKING staat niet voor 'one size fits all'. We staan erop om beheersdiensten te ontwikkelen en aan te bieden die aan de specifieke noden van onze partners beantwoorden.

 

We zijn morgen, vandaag.

Duurzaamheid en corporate responsibility (CR) zijn sleutelwoorden in onze bedrijfsvoering. APCOA PARKING is toegewijd om duurzame groei te realiseren. We hebben groene oplossingen geboden voor sommige van de grootste parkeerklanten ter wereld waaronder Londen Heathrow en Stuttgart Airports.Onze groene parkeerinitiatieven hebben aanleiding gegeven tot nieuwe technologieën. Zowel voor het makkelijker vinden van een parking als algemeen parkeer- en verkeersmanagement.

Onze 'corporate responsibility' wordt aangedreven door lokale kennis en lokale werkgelegenheid. We geven iets terug aan de gemeenschap waar onze parkings gelegen zijn, door significante investeringen in veiligheid op de wegen en gestuurde mobiliteit.

 

Contact

APCOA PARKING Belgium

Contact pagina