Zet een parkeermiddel om in een winstgevende bron. APCOA biedt innovatieve oplossingen voor parkeerbeheer ontworpen om de opbrengst en het rendement op uw investering te maximaliseren.

Als onderdeel van onze service kunnen we u adviseren over hoe u de beschikbare ruimte optimaal kunt gebruiken, zorgen voor het maximale aantal parkeerplaatsen, zorgen voor maximale omzet en winst. Daarnaast zorgen wij ook voor het gebruiksgemak, de beveiliging en de veiligheid voor uw klanten.

Met uitgebreide expertise in het beheer van parkeergarages en parkeerplaatsen kan APCOA ervoor zorgen dat uw activa soepel en efficiënt worden beheerd en uitgevoerd.

APCOA is uniek geplaatst om gebruik te maken van haar bestaande operationele en technische infrastructuur, middelen in innovatieve benadering om aan de vereisten van onze zakenpartners te voldoen en deze te overtreffen. Door de sterke contractoperaties van APCOA te combineren met gedegen commerciële voorstellen, heeft de propositie van APCOA de operationele, technische en financiële capaciteit om u de ondersteuning en assistentie te bieden die u nodig heeft om uw parkeerterrein met succes te beheren. 

Advertentiemogelijkheden

- Barrière advertenties

Een effectieve manier van adverteren omdat het bijna onmogelijk is om deze advertenties over het hoofd te zien. Elke keer dat een klant de parkeergarage binnenkomt of verlaat, ziet hij de advertenties.

 

- Ticket advertenties

Er zijn vele verschillende vormen van ticket advertenties. U kunt klanten bijvoorbeeld een parkeerbon verstrekken om de parkeerfrequentie te verhogen. 

 

- Parkeerverdieping advertenties

Klanten gebruiken de parkeerniveau-indicator om in de parkeergarage te navigeren. Het adverteren van een product of dienst nabij de bewegwijzering van het parkeerniveau zorgt ervoor dat uw advertentie vaak bekeken wordt. 

 

- Flyers/sampling

In onze parkeergarages kunt u staaltjes of flyers uitdelen. Dit is de beste manier om bijvoorbeeld een nieuw product te promoten. Het belangrijkste voordeel is dat klanten deze vorm van adverteren op een positieve manier ervaren.

 

- Zuil reclame

Zuil reclame heeft een langdurig en onvergetelijk effect vanwege het feit dat het over de hele parkeerplaats wordt verspreid. U kunt adverteren op elke zuil op elke etage of op bepaalde zuilen. 

 

- Display-advertenties

Uw advertenties worden overal in de parkeergarage getoond. U kunt gebruik maken van een diavoorstelling om de aandacht van de parking gebruikers te trekken naar uw advertentie. Het visuele aspect van deze advertentievorm maakt het zeer aantrekkelijk voor consumenten en interessant voor adverteerders.

 

- Reclame aan de buitenzijde

U kan naast adverteren in de parkeergarage zelf ook adverteren in de omgeving rondom de parking. Zo kan u niet alleen de aandacht trekken van parkeergebruikers maar ook van buitenstaanders.

 


 

Geïnteresseerd in het plaatsen van advertenties in één of meerdere van onze parkings? Neem dan contact met ons op en samen bepalen we welke plaatsen het meest interessant zijn voor uw advertentie.

U kunt ons ook telefonisch bereiken via 03/233 94 23.