De stabiliteit van de marktleider

Ons marktaandeel in Europa vormt het bewijs van het grote vertrouwen van onze contractuele partners en de algemene tevredenheid van onze klanten. Ze zijn de afspiegeling van APCOA PARKING's zekerheid en stabiliteit.

 

Internationale cijfers

Met meer dan 40 jaar ervaring weet APCOA als geen ander wat de klanten willen en nodig hebben.

Marktsegmenten

APCOA heeft doorheen de jaren zijn activiteiten uitgebreid om verschillende marktsegmenten te bedienen.

 

- Airport parking

APCOA beheert parkeerplaatsen, de verkeersflow en meer op tal van luchthavens over heel Europa.

 

- City center parking

Onze centraal gelegen parkeergarages in steden en gemeenten zorgen ervoor dat u steeds een vrije parkeerplek heeft en u uw eindbestemming binnen enkele minuten kan bereiken.

 

- Hotels

Vele internationale hotelketens zijn er zich van bewust dat een optimaal gebruik van de beschikbare parkings van groot belang is voor het succes van het hotel in kwestie. Net om die reden verzorgt APCOA de parkings van hotelketens op 57 Europese locaties. 

 

- Park and ride

APCOA PARKING combineert het individuele transport met het openbaar vervoer. Zo kan u uw auto parkeren aan de rand van de stad en uw traject verderzetten met het openbaar vervoer. 

 

- Hospitals

Parkeergarages leveren een extra bron aan inkomsten op. APCOA is in staat om een balans te vinden in de nodige parkeerplaatsen voor lange termijn voor ziekenhuispersoneel, een vlotte toegang te bieden voor ziekenwagens en het managen en opvolgen van de planning en financiering van de parkeergarages.

 

- Event parking

Ook voor events kan APCOA een parkeeroplossing bieden. Onze parkings zijn vaak centraal gelegen zodat bezoekers het evenement vlot en binnen enkele minuten kunnen bereiken.

 

- On-street parking

Op veel locaties in Europa zorgt APCOA PARKING voor de naleving van parkeerbeperkingen in openbare straten in opdracht van de stad of gemeente. Onze ervaren werknemers zorgen voor een correcte handhaving van het straatparkeren. 

 

- Off-street parking

Naast de handhaving op straat beheert APCOA ook tal van parkeergarages in steden en gemeenten zodat APCOA een filevrij verkeer kan garanderen tijdens piekmomenten.

 

Meer informatie over de marktsegmenten van de APCOA PARKING Group kan u vinden op www.apcoa.com.