APCOA biedt de oplossing voor de verdwijning van 350 gratis parkeerplaatsen in Hasselt

/laatste-nieuws/artikel/apcoa-biedt-de-oplossing-voor-de-verdwijning-van-350-gratis-parkeerplaatsen-in-hasselt/

De verdwijning van 350 gratis parkeerplaatsen in de buurt van Hasselt stad kan een flinke uitdaging zijn voor veel automobilisten. Gelukkig biedt de APCOA Blauwe Boulevard parkeergarage een oplossing voor een betaalbare prijs dicht bij het stadscentrum.

De APCOA Blauwe Boulevard parkeergarage biedt ruimte aan honderden voertuigen en is gemakkelijk bereikbaar vanaf de snelweg. Bovendien is de parkeergarage 24 uur per dag geopend, zodat u altijd een parkeerplaats kunt vinden wanneer u de stad wilt bezoeken.

Een van de grootste voordelen van de APCOA Blauwe Boulevard parkeergarage is de lage prijs. Met tarieven die beginnen bij slechts € 1,50 per uur, is het een betaalbare optie voor iedereen die de stad wil bezoeken. Bovendien biedt de parkeergarage ook de mogelijkheid om een dagkaart te kopen voor slechts € 10,00, zodat u de hele dag kunt genieten van de stad zonder zorgen te maken over parkeerkosten.

De APCOA Blauwe Boulevard parkeergarage is ook een veilige optie voor uw voertuig. Met bewakingscamera's en bewakingspersoneel, kunt u er zeker van zijn dat uw auto in goede handen is tijdens uw verblijf in de stad.

In samenvatting, de verdwijning van de gratis parkeerplaatsen in de buurt van Hasselt stad kan een probleem zijn, maar de APCOA Blauwe Boulevard parkeergarage biedt een betaalbare en veilige oplossing. Met lage tarieven en 24-uurs toegankelijkheid, is het een geweldige optie voor iedereen die de stad wilt bezoeken.

Terug