Bij APCOA Parking Belgium zijn we trots op onze ISO 9001 : 2015-certificering voor ons kwaliteitsmanagementsysteem. Deze certificering is een getuigenis van onze inzet om onze klanten de hoogste niveaus van service en producten te bieden.

ISO 9001 is een internationaal erkende standaard voor kwaliteitsmanagementsystemen en garandeert dat een bedrijf een set procedures en processen heeft geïmplementeerd om consistent aan de eisen van de klant te voldoen en de algehele prestaties te verbeteren. Deze certificering wordt toegekend door onafhankelijke derde partijen, zoals Vinçotte, en vereist regelmatige audits om te blijven voldoen.

Een ISO 9001-certificering betekent dat onze klanten erop kunnen vertrouwen dat wij een systematische aanpak hebben voor het beheren van onze operaties en dat we continu op zoek zijn naar manieren om te verbeteren. We zijn toegewijd om de beste producten en diensten aan onze klanten aan te bieden en de ISO 9001-certificering geeft ons het kader om dat doel te bereiken.

Ons kwaliteitsmanagementsysteem omvat alle aspecten van onze operaties van projectmanagement tot klantenservice. We hebben procedures om ervoor te zorgen dat alle producten aan de eisen van de klant voldoen of deze overtreffen en dat eventuele problemen of klachten snel en effectief worden opgelost.

Daarnaast helpt onze ISO 9001-certificering ons om potentiële risico's te identificeren en te verminderen, de communicatie en samenwerking binnen onze organisatie te verbeteren en de efficiëntie en productiviteit te verhogen. Dit leidt uiteindelijk tot een meer tevreden klantenbestand en een succesvollere onderneming.

Bij APCOA Parking Belgium zijn we toegewijd aan het leveren van hoogwaardige diensten en zijn we trots op het feit dat we een ISO 9001-certificering hebben. We streven ernaar onze klanten de beste producten en diensten te bieden, en onze certificering is een bewijs van deze toewijding.


EN ISO 9001 : Kwaliteitsmanagementsysteem