PARKEREN IN TIENEN

Parking
 
Informatie
 
Producten
 

Regionaal Ziekenhuis Tienen

3300 Tienen
Parkeerterrein
Regionaal Ziekenhuis Tienen

 

 


Openingstijden
Ma. - Zo.
De hele dag geopend

Tienen

3300 Tienen
On-Street
Tienen

Openingstijden
Ma.
gesloten
Di.
09:00 - 20:00
Woe.
14:00 - 17:00
Do.
gesloten
Vrij. - Za.
09:00 - 13:00
Zo.
gesloten
 

APCOA beheert een parking in het centrum van Tienen, op wandelafstand van de voornaamste trekpleisters van de stad. 


Tienen is een Vlaams-Brabantse stad én gemeente. De omliggende dorpen Kumtich, Oorbeek, Sint-Margriete-Houtem, Bost, Hakendover, Goetsenhoven, Vissenaken en Oplinter brengen de totale oppervlakte van de gemeente Tienen op 72 vierkante kilometer. De stad zelf is het centrum van de suikerproductie in België.


Het Tiense Suikermuseum op vijf minuutjes wandelen van Tienen zone parkeren, is maar een van de vele culturele attracties in dit aangename stadje. De brede gevel van het Suikermuseum is geïnspireerd op de veel imposantere gevel van het stadhuis, nog een bezienswaardigheid in de stad. 


Mis ook 'De Groene' niet, een standbeeld van de legendarische Antwerpse beeldhouwer Jef Lambeaux. De Groene herdenkt de 75e verjaardag van de Belgische onafhankelijkheid in een romantisch-realistische stijl. De naam is afkomstig van het groene patina dat de bronzen figuren in het standbeeld typeert. De Groene bevindt zich eveneens op vijf minuutjes wandelen van onze Tienen zone parkeren. 


Tien minuten wandelen brengt u naar het Poppentheatermuseum. Dat is gewijd aan theaterpoppen in alle vormen en afmetingen. Deze unieke attractie, beheerd door een familie, heeft de lokale autoriteiten al meermaals uitgedaagd. Een niet te missen show... zolang het nog kan.